0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Woonboerderij Wanroij

De bewoners van deze boerderij willen van de buitenzijde de nostalgische uitstraling van de boerderij behouden en straks van binnen een modern woonhuis hebben. De kozijnen aan de voorzijde waren alle schuiframen. Dit zijn ook weer schuiframen geworden die echter voldoen aan alle wind en waterdichteisen en ook voldoen aan inbraakwerendheid klasse 2. Alle kozijnen zijn voorgelakt geplaatst. Als eerste zijn de schuiframen vervangen (zie foto’s) en als de aannemer zover is worden de volgende kozijnen vervangen.

Producten

Door veelzijdigheid en vakkennis is niets onmogelijk bij ons. Het motto van Timmerbedrijf de Valk “als het van hout of een houtachtig materiaal gemaakt kan worden, kunnen wij het“

Projecten

Om u een beeld te geven over de geleverde werkzaamheden vindt u een kleine opsomming van de projecten welke door Timmerbedrijf de Valk gerealiseerd zijn of gerealiseerd worden.

Ambachtelijk timmerwerk

Al ruim 30 jaar is Timmerbedrijf de Valk actief in de timmerindustrie, ambachtelijk timmerwerk staat bij ons voor vakkennis feilloos combineren met de wensen van de klant.

Contact opnemen