0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Afrika museum Berg en Dal

Voor het Afrika museum hebben we consoles gemaakt om kunstvoorwerpen op ten toon te stellen. Deze consoles komen op een vloer te staan die 2,9 graden omhoog loopt. Ze moesten van MDF gemaakt worden en er mocht nergens kops MDF in het zicht komen (dus alle hoeken onder verstek maken). Omdat de consoles nogal verschilden van grootte hebben we ze eerst uitgetekend om een naadloze aansluiting op de vloer te garanderen.

Tevens hebben we een podium van 3000x3000x900 mm gemaakt met daarboven een tweezijdig schuine rondlopende koof, 3000x3000x300 mm. Het podium is in vijf, en de koof in vier, losse onderdelen gemaakt welke terplekke in 5 minuten te monteren waren.

Producten

Door veelzijdigheid en vakkennis is niets onmogelijk bij ons. Het motto van Timmerbedrijf de Valk “als het van hout of een houtachtig materiaal gemaakt kan worden, kunnen wij het“

Projecten

Om u een beeld te geven over de geleverde werkzaamheden vindt u een kleine opsomming van de projecten welke door Timmerbedrijf de Valk gerealiseerd zijn of gerealiseerd worden.

Ambachtelijk timmerwerk

Al ruim 30 jaar is Timmerbedrijf de Valk actief in de timmerindustrie, ambachtelijk timmerwerk staat bij ons voor vakkennis feilloos combineren met de wensen van de klant.

Contact opnemen