0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Kozijnen Uden

De beste kwaliteit kozijnen Uden bij Timmerbedrijf de Valk

Kozijnen kunnen uw huis karakter geven. Als u kozijnen laat maken, dan wilt u natuurlijk wel dat deze voor een lange tijd mee zullen gaan. Bij Timmerbedrijf de Valk hebben we meer dan 30 jaar ervaring. Wij kennen inmiddels alle kneepjes van het vak en kunnen een hoge kwaliteit garanderen. Wij doen meer dan alleen het leveren van kozijnen Uden. Zo leveren wij nooit half werk en zullen de kozijnen daarom ook zelf voor u plaatsen, indien gewenst zelfs met beglazing. De kozijnen maken wij van het allerbeste hout. Welk type hout wij voor uw kozijnen gebruiken is aan u. Ook kiest u welke kleur wij uw kozijnen maken.

Kozijnen Uden en meer

Wanneer u kozijnen Uden laat plaatsen, dan wilt u natuurlijk dat dit correct gebeurd. Wij zijn hiervoor het juiste bedrijf. Als wij uw kozijnen plaatsen, dan houden we daadwerkelijk overal rekening mee. Zo zijn onze kozijnen altijd tochtbestendig en inbraak werend. Ook met de isolatie houden wij rekening. Bij Timmerbedrijf de Valk vinden we goede communicatie een erg belangrijk punt. Wij luisteren daarom altijd goed naar uw wensen voordat wij ergens aan beginnen. Door de hoge kwaliteit producten en goede service die wij leveren kunnen we ons werk nu al meer dan 30 jaar met veel passie uitvoeren. Elk project willen wij weer het beste resultaat. Wij zijn niet tevreden totdat u tevreden bent met ons werk.

Naast kozijnen maken wij nog veel meer van hout. U kunt op onze website terugvinden wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u iets van hout wilt laten maken, maar dit niet op de website vermeld staat, dan kunnen wij dit in overleg alsnog voor u maken. Op onze website staan foto’s van eerdere projecten, zo weet u wat u van ons kunt verwachten.

Een greep uit ons werk

Bel voor een afspraak

Waarom De Valk?

Passie voor hout

Specialist in hout

Kennis van hout

Contact opnemen