0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Kozijnen Eindhoven

Kozijnen laat u in de regio Eindhoven maken door een professioneel timmerbedrijf als Timmerbedrijf de Valk. Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de timmerindustrie. Wij weten feilloos onze vakkennis te combineren met de wensen van onze klanten. Naast kozijnen produceren wij ook dakkapellen, deuren, ramen, keukens, serres en trappen. Ieder product wordt gemaakt volgens de laatste productie-eisen en veiligheidsnormen. Dankzij onze veelzijdigheid en vakkennis is bij ons niets onmogelijk.

Kozijnen laten produceren door Timmerbedrijf de Valk nabij Eindhoven

Wij zijn in staat kozijnen in alle vormen en maten te produceren voor klanten in Eindhoven en omgeving. Daarbij houden wij altijd rekening met de volgende zaken:

  • Tochtdichting
  • Isolatie
  • Inbraakwering

U kunt bij ons bovendien rekenen op ambachtelijk timmerwerk. Zo hebben wij ook voor menig monument al nieuwe kozijnen, deuren en ramen gemaakt. Deze lijken altijd tot in detail op het oude en originele timmerwerk.

Eerdere projecten

Als u eerst wat meer van ons timmerwerk gezien wilt hebben, voordat u besluit of u ons wilt inschakelen, dan kunt u enkele eerdere projecten van ons bekijken. Zo kunt u zien welke kozijnen wij al eerder hebben geproduceerd en geplaatst in de regio Eindhoven.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wellicht heeft u nog vragen over onze werkwijze, productie-eisen of veiligheidsnormen. Al deze vragen beantwoorden wij graag voor u. U kunt daarvoor bellen naar 0640194520. Ook als u kozijnen door ons wilt laten produceren en plaatsen in Eindhoven en omgeving kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak inplannen.

Een greep uit ons werk

Bel voor een afspraak

Waarom De Valk?

Passie voor hout

Specialist in hout

Kennis van hout

Contact opnemen