0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Kozijnen Eindhoven

Kozijnen Eindhoven bij Timmerbedrijf de Valk

Voor kozijnen Eindhoven bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Wij maken de kozijnen voor u en plaatsen deze vervolgens zelf. Ook het lakken van de kozijnen doen wij voor u. Wij hebben erg veel ervaring met het maken en plaatsen van kozijnen. Bij Timmerbedrijf de Valk zijn we al 25 jaar bezig met het produceren van kozijnen. Wij weten daardoor precies wat we doen, hierdoor krijgt u de kozijnen zoals u die wenst.

Wanneer u uw kozijnen laat plaatsen door Timmerbedrijf de Valk, dan kunt u ervan uitgaan dat overal rekening mee gehouden wordt. Zo houden wij er bijvoorbeeld rekening mee dat de kozijnen goed tochtdicht zijn. Ook met inbraakwering en isolatie houden wij rekening. Uw kozijnen moeten aan al uw wensen voldoen, u bepaalt daarom ook zelf van welk hout wij uw kozijnen maken en welke kleur we deze geven. Indien gewenst kunnen we de kozijnen zelfs inclusief beglazing leveren en plaatsen.

Kozijnen Eindhoven en meer

Bij ons krijgt u alleen kozijnen Eindhoven van de hoogste kwaliteit. Timmerwerk is onze passie en dit ziet u ook terug aan ons werk. Wij werken alleen met het beste hout en de beste afwerkingsmaterialen. Het leveren van kwaliteit is bij timmerbedrijf de Valk de hoogste prioriteit. Het ambachtelijke timmerwerk van Timmerbedrijf de Valk is niet alleen handig voor als u kozijnen wilt laten plaatsen. Wij kunnen alles van hout maken. Daarnaast zijn wij erg flexibel, wij voeren het project precies uit zoals u dit wilt. Ons timmerwerk geeft uw woning karakter.

Wilt u zien aan wat voor projecten wij eerder gewerkt hebben? U kunt dan op onze site foto’s van onze voorgaande projecten bekijken. Zo weet u precies wat voor werk wij leveren. Wilt u uw kozijnen door ons laten doen? U kunt dan telefonisch een offerte aanvragen.

Een greep uit ons werk

Bel voor een afspraak

Waarom De Valk?

Passie voor hout

Specialist in hout

Kennis van hout

Contact opnemen