0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Houten kozijnen helmond

Timmerbedrijf de Valk ontwerpt, maakt en installeert houten kozijnen voor uw woning in Helmond. U kiest voor kwaliteit, aangezien wij een passie voor hout hebben en door de nodige specialisaties en kennis vakwerk bieden. Producten die volledig op maat zijn gemaakt. Producten, gemaakt van de beste houtsoorten. Realiseren wij binnenkort uw woonwensen?

Houten kozijnen in verschillende vormen en maten voor uw woning in Helmond

Van grote tot aan kleine kozijnen en van strakke tot aan ronde vormen. Kozijnen komen vandaag de dag in tal van varianten voor. Doordat wij gespecialiseerd zijn in hout maken wij een uniek ontwerp voor u, om deze vervolgens zelf te produceren. Heeft u specifieke wensen voor de kozijnen voor u woning in Helmond? Laat het ons weten en wij werken de wensen voor u uit.

Verwerk houten kozijnen in een schuifvouwwand bij u in Helmond

Houdt u van lichtinval in uw woning? Kies in dat geval voor een schuifwand. Dit kozijn is voorzien van aan elkaar hangende deuren die nagenoeg geheel geopend kunnen worden. Van karakteristieke woningen tot aan arbeiderswoningen en van tuinhuizen tot aan een royale villa. Door het maatwerk is een schuifwand voor iedere woning geschikt.

Wij gaan aan de slag met uw project

Kiest u voor houten kozijnen, een schuifvouwwand of wellicht voor één van onze andere specialisaties voor uw woning in Helmond? Kom met ons in contact en bel naar 06 40194520. Wij luisteren naar uw wensen en voeren een project uit die naadloos aansluit op wat u wilt.

Een greep uit ons werk

Bel voor een afspraak

Waarom De Valk?

Passie voor hout

Specialist in hout

Kennis van hout

Contact opnemen