0031 (0) 6 40 19 45 20 info@timmerbedrijfdevalk.nl

Houten kozijnen Den Bosch

Wilt u graag nieuwe kozijnen voor uw woning in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven? Dan kunt u terecht bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk. Wij produceren namelijk alles wat er van hout of houtachtige materialen gemaakt kan worden. Of het nu gaat om dakkapellen, ramen, deuren, trappen of kozijnen; in de omgeving van Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven kunt u voor alle houten materialen bij Timmerbedrijf de Valk terecht. Wij maken alles voor u op maat, zodat uw producten er geheel naar wens uit komen te zien. Onze service op maat op het gebied van houten producten is dan ook ons specialisme.

Op maat gemaakte kozijnen voor uw woning in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven

Zijn de kozijnen in uw woning in de omgeving van Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven aan vervanging toe? Dan is het slim om te kiezen voor kozijnen die geheel op maat gemaakt worden. Zo weet u zeker dat ze van de juiste kwaliteit zijn en dat ze er precies uitzien zoals u het voor ogen heeft. We kunnen voor u enkele kozijnen produceren, maar ook een serie kozijnen produceren. Dit doen we met het beste hout en de beste afwerkingsmaterialen. We zorgen er daarnaast altijd voor dat de kozijnen die we voor u maken voldoen aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van tochtdichting, isolatie en inbraakwering. Zo heeft u niet alleen mooie kozijnen, maar ook kozijnen van uitstekende kwaliteit.

Meer dan 30 jaar ervaring

U kunt op de kwaliteit van onze kozijnen vertrouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de houtbranche bent u bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk verzekerd van kozijnen voor uw woning in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven die volledig bij uw woning en wensen passen en aan al uw eisen voldoen. Wilt u graag door ons uw kozijnen laten maken, of wilt u simpelweg weten wat we voor u kunnen betekenen en wat dit eventueel gaat kosten? Dan kunt u een offerte aanvragen of voor meer informatie contact met ons opnemen door te bellen naar 0640194520.

Een greep uit ons werk

Bel voor een afspraak

Waarom De Valk?

Passie voor hout

 

Specialist in hout

 

Kennis van hout

 

Contact opnemen